Jaren geleden kregen we het idee om oude meubeltjes en woondecoratie in een nieuw jasje te steken en te verkopen. We kregen de smaak te pakken en gingen bedenken welke naam we ons 'winkeltje' moesten geven. Omdat we twee zussen zijn, vonden we dat dat er wel in terug moest komen. Zo werd 5 jaar geleden SiSSlabel geboren. 'SiSS' van zus, 'label' omdat we ons eigen labeltje door onze andere zus hadden laten ontwerpen. 

In ons dorpje Borssele groeide de bekendheid omdat we op elke markt te vinden zijn. Ook gingen we onze artikelen verkopen via de shop-in-shop. Maar onze droom werd... een eigen webshop.

En dat is ondertussen een feit! Leuk dat je ons bezoekt! Neem de tijd, en kijk eens op het gemakje rond. Wij houden van stoere, industrieële woonaccesoires, en natuurlijke tinten. Door de natuur in huis te halen, leeft je interieur. Zo vindt je hier o.a. wanddecoratie, kussens, lampen, kandelaars, kaarsen, manden etc. 

Naast fijn wonen houden wij van gezelligheid met elkaar. En daar horen leuke, gezellige kaartjes bij waarmee je iemand kan verwennen. Gewoon op dat moment waar de ander het nodig heeft, niet verwacht, of er heel erg van geniet! Onze stationery-collectie breidt nog steeds uit met andere artikelen zoals o.a. handige invulboekjes.

 

    Leuk voor jezelf en als cadeautje    

 

Liefs,

Lenneke en Marline

 

© 2019 - 2021 SiSSlabel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel